❦PINKISHBEAUTY COSMETIC❦

Assalamualaikum , anda ada masalah jerawat , parut jerawat , jeragat , bintik hitam , kulit kusam , kulit kering dan sebagainya ? Masih tercari-cari skincare yang sesuai untuk merawat muka ?
Cubalah PinkishBeauty Cosmetic. Alhamdulillah , selama 4 tahun PinkishBeauty di pasaran byk feedback positif yang kami perolehi dan sememangnye dapat memuaskan hati pelanggan :)
Jangan risau , produk PinkishBeauty Cosmetic telah dilulusan pihak Kementerian Kesihatan Malaysia. Apa yang amat mengembirakan , anda tidak perlu lagi mengenakan make-up yang tebal untuk menutupi segala cela yang ada diwajah kerana produk ini insyaAllah mampu menyelesaikan masalah kulit anda :) Tak guna saye berleter panjang tapi anda sendiri tidak membeli dan mencube produk ini . ^_^ Jum cuci mate dengan set-set rawatan muke dibawah :D

SET Kulit Kering/Sensitif

SET Kulit Normal/BerminyakSelain produk muka , PinkishBeauty juga ade produk untuk bawah lengan iaitu deodorant (Pinkish Whitening Deodorant) , untuk kecantikan dalaman (Fluffy Pinkish )dalam bentuk pil , (Gluthathione Amazing Lotion) dimana lotion ni bukan sje bole digunekan utk mencerahkan kulit malah ia juga bole mengecutkan jerawat , (Dream & Sexy touch) utk suami dan isteri , (Sexy Gel Slimming Solutions) untuk pembakar lemak utama , (Primadona Breast Enlargement) untuk payudara dan (Feminine Gel Collagen) untuk perlindungan wanita terhadap malasah faraj. Boleh tengok gmbr-gmbr produk lain kat bawah ye :D 
***Jika anda ade sebarang pertanyaan atau berminat untuk membeli produk PinkishBeauty , boleh whatsapp/sms saye di talian 012-3202677 :) 

No comments: